Ventelisten

Opskrivning

A/B Jæger – Ekstern venteliste
(for alle der ikke allerede er andelshavere i AB-Jæger)

Man skal være fyldt 18 år* for at kunne skrive sig op og man kan ikke skrive sig op for andre. Det koster et gebyr at stå på ventelisten. (se Waitly for detaljer)
*særlige regler gælder for opskrivning af børn af andelshavere; se §13 stk 10 af vedtægterne

Link: https://app.waitly.dk/signup/9e6b730a-a16b-42c2-8915-1bd9ab5ca3fd

A/B Jæger – Intern venteliste

Kun for dem der allerede er andelshavere i AB-Jæger.
(det er gratis)

Link:https://app.waitly.dk/signup/557c4dc2-508c-4cc3-a352-0271496a2f4a

A/B Jæger – Ndr. Fasanvej venteliste

Kun for dem der allerede er andelshavere i AB-Jæger og er andelshavere i foreningens ejendom på ndr. fasanvej.
(det er gratis)

Link:https://app.waitly.dk/signup/43e331c7-6338-40c9-96d3-233b19425c39


Ventelisteregler

Som medlem af ventelisten har du mulighed for at ytre ønske om køb af lejligheder inden de kommer i frit salg for eksterne (8 dage efter andelen er udbudt til ventelisten)

Forkøbsrækkefølgen inden for de første 8 dage er nogenlunde som følger:

  1. Familieoverdragelse (1 led. der skal været ytret ønske om køb inden for de 8 dage via FH04)
  2. Interne til sammenlægning (anciennitet er efter indflytningsdato blandt dem der har ytret ønske om køb inden for de 8 dage via FH04)
  3. Interne andelshavere med andel i foreningen ejendom på ndr.fasanvej (anciennitet er efter indflytningsdato blandt dem der har ytret ønske om køb inden for de 8 dage via FH04)
  4. Interne til bytte (anciennitet er efter indflytningsdato blandt dem der har ytret ønske om køb inden for de 8 dage via FH04)
  5. Interne andre steder i gaden (anciennitet er efter indflytningsdato blandt dem der har ytret ønske om køb inden for de 8 dage via FH04)
  6. Eksterne på venteliste (anciennitet er indmeldelsesdato blandt dem der har ytret ønske om køb inden for de 8 dage via FH04)

Efter de 8 dage bortfalder alle former for forkøbsret og andelen er herefter frit til salg. Sælger bestemmer herefter hvem de vil sælge til, men der skal stadig udfyldes en FH04.

Som medlem af ventelisten vil du få en email med information om lejligheder, hver gang der kommer en ny lejlighed til salg.
Det er kun medlemmer af ventelisten der kan modtage denne information.

Hvis du er andelshaver og ønsker at købe en anden andel i gaden, så skal du aktivt tilmelde dig ventelisten ved at anvende nedenstående formular og sætte hak i feltet at du er andelshaver (det er gratis for andelshavere at stå på ventelisten).